Kezdőoldal :: Elemek :: Gombelemek

Gombelemek

Üdvözöljük áruházunk rendkívül széles választékú és méltán népszerű gombelem-szekciójában! A gombelemek legalább olyan elterjedtek a hétköznapi életben, mint a hagyományos ceruzaelemek: nagy kínálatunkban biztosan talál olyat, ami illik karórájába, zsebszámológépébe, számítógép-perifériájába, e-naptárába, tamagocsijába, vagy bármely más kis méretű elektronikus eszközébe! Karórákba főként ezüst-oxid gombelemeinket ajánljuk, ennél nagyobb energiaigényű miniatűr eszközeihez kérjük, válasza alkáli gombelem rovatunkat, amennyiben pedig professzionális igényei vannak, nézzen szét lítium gombelemeink között!

A gombelem-henger lapos, „+” jelöléssel és egyéb tájékoztató feliratokkal ellátott alapja az elem pozitív pólusa, a henger szemközti, enyhén domború alja pedig a negatív. Ügyeljünk a pólusok megfelelő használatára, ellenkező esetben, a polaritás figyelmen kívül hagyása elemünket és elektromos készülékünket is tönkreteheti! Amennyiben csatlakozás vagy vezeték gombelemre forrasztására, ill. szerelésére van szüksége, azt bízza szervizünkre, mert ezek nem szakszerű megvalósítása is tönkreteheti a termékeket!

Alkáli gombelemek – alkáli gombelemeink képviselik a legjobb ár/érték arányú technológiát. Webáruházunkban a GP alkáli gombelemek széles választékát kínáljuk mindenféle formában: 2 mm-es vastagságtól 5,95 mm-ig6,8 mm-es átmérőtől akár 15,6 mm-ig tallózhat azonnal elvihető raktári kínáltunkban. Ezüst-oxid gombelemek – az ezüst-oxidos kémiai áramtermelési technológia egy kiváló energia/tömeg mutatóval bíró eljárás, de mivel az ezüst nemesfém, ezért csak kisebb mennyiségben, gombelemekben alkalmazható gazdaságosan. Megbízható működésük okán ezüst-oxid gombelemeinket kifejezetten karórákba ajánljuk: ezek a gombelemek különlegesen hosszú élettartalmúak és stabil feszültséget szolgáltatnak. Lítium gombelemek – természetesen áruházunk gombelem-részlegéből sem hiányozhat a hordozható energiaforrás-technológiák legmodernebb fajtája, a lítiumionos! A lítium a legkisebb tömegű fém, ezért a Li-elemek sokkal könnyebbek más típusú elemeknél, ami ideálissá teszi őket folyamatosan hordozott, kisméretű, állandó feszültséget igénylő, érzékeny elektromos eszközök áramellátására, mint pl. karórák, zsebórák, kisebb távirányítók (autó- és kapunyitók), háttér-megvilágítások, riasztóberendezések, nyomásmérők. A GP lítium gombelemek ezen kívül az alkálikat többszörösen meghaladó üzemidővel és egyenfeszültséggel is rendelkeznek! Gombelem-kínálatunkban megtalálja a hallásjavító eszközökbe való elemeinket is.

Alkáli gombelem
Alkáli gombelem
7 termék
Ezüst-oxid gombelem
Ezüst-oxid gombelem
32 termék
Lítium gombelem
Lítium gombelem
23 termék
Hallókészülék elem
Hallókészülék elem
5 termék

Arcas 24 db-os gombelem csomag (ár/bliszter)
Termékkód: 12792400

Alkáli (1,5 V) és Li-ion (3 V) kémiáju gombelemek egy szettben. Ajánljuk órákhoz, számológépekhez, játékokhoz, kulcstartókhoz és bármilyen egyéb kisméretű eszközhöz.

1 500,-Ft
Az értékeléshez be kell jelentkeznie.
Me.
Camelion LR620 AG1 gombelem (ár/db)
Termékkód: 12051001
Kiszerelés: bliszter
Kiszerelési mennyigés: 1db / bliszter
Feszültség: 1,5V
Méret: 6,8 x 2,15mm
Kémia: alkáli - mangán dioxid
0% higany
100,-Ft
Az értékeléshez be kell jelentkeznie.
Me.
Ajándékutalvány