Kezdőoldal :: Akkumulátorok :: Laptop, notebook akkumulátorok

Laptop, notebook akkumulátorok

Titánok ereje egy akkumulátorban – íme, az Akku-Elem Kft. piacvezető, saját fejlesztésű, utángyártott akkumulátor-márkája, a Titan Energy! Laptop és notebook akkumulátorainkból több száz fajta modellt tartunk raktáron, amik között az összes ismert gyártó több ezer termékével talál kompatibiliset! Az ország legnagyobb választéka, egyenesen az importőrtől! A Titan Energy akkumulátorok az Akku-Elem Kft. sajátmárkás, csúcsminőségű termékei. Laptop akkuink az eredeti termék mérnökeinek közreműködésével, azzal megegyező minőségben és 100 %-os kompatibilitással készülnek. Titan Energy termékeinkre 12 + 12 hónapos garanciát vállalunk.

Költséghatékonysági okokból az eredeti eszközök gyártói néha megspórolják a termékeik jó minőségű akkuval való felszerelését, ezért a Titan Energy korszerű és egyedien innovatív megoldásai nem csak a gyárival azonos, hanem sokszor azt meghaladó tárolókapacitást biztosítanak a felhasználóknak. Sajátmárkás termékeinknél a hivatkozás az eredeti gyártók nevére, termékeire kizárólag azonosítási célt szolgálnak, cégünk nem áll velük üzleti vagy pénzügyi kapcsolatban! Titan Energy termékeink kompromisszumoktól mentesen helyettesítik az eredeti eszközöket, alkalmazásukhoz nincs szükség telepítő CD-re, frissítésekre, kiegészítő kábelekre vagy egyéb eszközökre. Akkumulátoraink és töltőink ugyanúgy, vagy még nagyobb kapacitással fognak működni laptopjában, mint az eredeti eszközök.

Miért pont a lítium? Először, a lítium extrém kis tömegű fém, ezért a Li-ion akkuk nagyságrendekkel, legalább 30%-kal könnyebbek, mint pl. az alkáli megfelelőik. Másodszor, az energiasűrűséget tekintve a kétszeresét tudják a régebbi akku-típusoknak. Harmadszor, egy átlagos lítiumionos cella önmagában 3-4 V feszültséget szolgáltat, ami szintén legalább kétszerese pl. egy szén-cink elemének. Ennek köszönhetően egy okostelefont akár egyetlen Li-ion cella is képes ellátni, nem kell többet sorba kapcsolnunk. Ma a háztartások számára is elérhető legkorszerűbb hordozható áramforrás a Li-ionos. Ha többet szeretne tudni az elektrokémiai áramforrások működéséről, nézze meg ismeretterjesztő cikkünket!

Készletünkben való tallózáshoz kattintson az alábbi képekre vagy linkekre!

Acer akkumulátor
Acer akkumulátor
68 termék
Apple akkumulátor
Apple akkumulátor
9 termék
Asus akkumulátor
Asus akkumulátor
65 termék
Clevo akkumulátor
Clevo akkumulátor
1 termék
Compaq helyettesítő akkuk
Compaq helyettesítő akkuk
12 termék
Dell akkumulátor
Dell akkumulátor
108 termék
Fujitsu-Siemens akkumulátor
Fujitsu-Siemens akkumulátor
21 termék
HP Compaq akkumulátor
HP Compaq akkumulátor
76 termék
IBM Lenovo akkumulátorok
IBM Lenovo akkumulátorok
80 termék
LG akkumulátor
LG akkumulátor
4 termék
Mitac akkumulátor
Mitac akkumulátor
5 termék
MSI akkumulátor
MSI akkumulátor
10 termék
Samsung akkumulátor
Samsung akkumulátor
10 termék
Sony akkumulátor
Sony akkumulátor
13 termék
Toshiba akkumulátor
Toshiba akkumulátor
49 termék

TitanEnergy HP EliteBook 2560P 2570P 11,1V 5200mAh utángyártott akkumulátor
Termékkód: HP002560
Típus: Li-Ion
Feszültség: 11,1V
Kapacitás: 5200mAh
Méret: 205.30 x 48.60 x 20.80 mm
15 495,-Ft
megtakarítás 14%
Az értékeléshez be kell jelentkeznie.
Me.
Ajándékutalvány