Kezdőoldal :: Elemek :: GP Minyonok/Minions termékek

GP Minyonok/Minions termékek

Kik azok, akik még egy olyan unalmas műveletből, mint az elemcsere is képesek csupa mókát és kacagást csinálni? Hát persze, hogy Kevin, Stuart és Bob, a három agyalágyult, de mindig vidám minyon! Ez már nagyon kellett: minyonos GP elemek érkeztek boltunkba. Dobja fel hordozható eszközét minyonos energiatárolókkal! Vagy ha Önnek ez már egy kicsit sok, adja családtagnak, barátnak, munkatársnak ajándékba!

GP 24AU LR03 Ultra alkáli 1,5V AAA elem Minyonok/Minions 5 db (ár/bliszter)
Termékkód: AELEM00216

Ez már nagyon hiányzott: minyonos ceruzaelemek a GP-től! Minyonokkal még egy elemcsere is csupa móka és kacagás! Termékünk LR03 AAA mikro ceruza alakú foglalatokkal kompatibilis. Súlya 11 g.

640,-Ft
Az értékeléshez be kell jelentkeznie.
Me.
GP LED kulcstartólámpa 15lm Minyonok/Minions
Termékkód: LAMPA03466

Minyon-figurás kulcstartó – nyomja össze, és világít! LED a termékben: 1 x 5 mm. A termék fényárama 15 lumen. A LED kulcstartólámpa egy 50,5 mm x 50,5 mm-es helyen fér el. Vízállósági osztályzat: IPX8. A GP LED kulcstartólámpa nettó tömege 14 g.

420,-Ft
Az értékeléshez be kell jelentkeznie.
Me.
GP 15AU LR6 Ultra alkáli 1,5V AA elem Minyonok/Minions 5 db (ár/bliszter)
Termékkód: AELEM00215

Már csak ez hiányzott: Minyonok-mintás alkáli elemek a GP-től! A minyonok még egy elemcsere közben is képesek mosolyt csalni az ember arcára! Termékünk LR6 AA ceruza alakú foglalatokkal kompatibilis. Súlya 24 g.

640,-Ft
Az értékeléshez be kell jelentkeznie.
Me. Nincs készleten
Ajándékutalvány