Kezdőoldal :: Akkumulátorok :: AirSoft Akkupakkok

AirSoft Akkupakkok

Egy jó airsoft-akkupakk híján a fegyver elveszett, fegyver híján a harcos elveszett, harcos híján a csata elveszett, legközelebb jobb airsoft-akkupakkot végy! – ugye ismerik ezt a brit közmondást? Airsoft-akkupakkjaink között talál 8,4 V-os, ill. 9,6 V-os feszültségű összeállítást is, és mindkét fajtából többféle töltéskapacitással rendelkező egységeket is talál kínálatunkban: az 1600 mAh-s kapacitástól a 4500 mAh-sig választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő modellt. Akkucsomagjainkat a legelterjedtebb Tamiya és Mini Tamiya csatlakozóval kötheti bele kedvenc airsoft-fegyverébe. Ha mégsem találna az Ön eszközéhez illő összeállítást, ne keseredjen el, inkább keressen meg minket, és technikus munkatársaink egyedileg összeállítják az Ön igényeinek tökéletesen megfelelő airsoft-akkupakkot!

E-Power cellák
Airsoft-akkupakkjainkat az Etang Power cég mértékadó E-Power celláiból állítjuk össze. A jellemzően „C” alakú akkumulátorok egyenfeszültsége 1,2 V, és ezeket többféle kapacitással szállítja a gyártó. 7 darab E-Power cellát sorba kapcsolva 8,4 V feszültségű akkumulátorokat kapunk, továbbá, ha 8-at kapcsolunk össze, akkor 9,6 V-osakat – de ezt majd szervizünk intézi! A vezeték és a csatlakozás felszerelését szintén bízza csak ránk, hiszen a nem szakszerűen „csomagolt” akkucellák nem csak hamar tönkremennek, hanem elektromos készülékét is tönkretehetik!

Figyelmébe ajánljuk még csúcskategóriás XTAR® taktikai lámpáinkat, valamint a hozzájuk való, kifejezetten a lőfegyverre erősített lámpa kezelését megkönnyítő XTAR® taktikai lámpa távkapcsoló kiegészítőnket, aminek segítségével egy éjszakai bevetés során sem érheti meglepetés – játékostársait annál inkább… Ugye, megtalálta nálunk a számításait?  Megvan a lámpa, és az elveszett akkupakk is pótlásra került: airsoft-gépfegyvere most már ütőképesebb, mint valaha! Airsoft-fegyverbe mindenki, kitört az airsoft-háború, csatára fel!

Jelenleg nincs termék a válsztott kategóriában.
Ajándékutalvány