Kezdőoldal :: IMALENT® termékeink

IMALENT® termékeink

Az IMALENT® termékei a világ technológiai élvonalát jelentik az intelligens led-lámpák piacán – most már Magyarországon is! Az IMALENT® lámpáit a világ legjobbjaivá teszik:

  • a manapság a legerősebbnek számító Cree LED-ek,
  • a repülőgép-iparból ismert speciális alumínium ház,
  • a mai kornak megfelelő mikrokontrollerek és
  • a legextrémebb terepviszonyokat is kibíró rezisztív érintőképernyő.

Az IMALENT® lámpái a világon elsőként rendelkeznek érintőképernyővel, ami alkalmas mind az eszköz vezérlésére, mind pedig a fényerő, a töltöttségi szint vagy a funkcionális információk megjelenítésére is.

Az IMALENT® lámpák mindegyike ellenálló az 1,5 m-ről történő leejtésnek, és bizonyos előkészítés után vízállóak is lehetnek – utóbbi esetben természetesen az érintőképernyők is működőképesek maradnak.

Ezeken kívül, hadd ajánljuk figyelmébe néhány modellünk egyes különleges tulajdonságait is!

Néhány különleges funkció

Imalent SA04 930 lum keresőlámpaDDT40 – a legmodernebb OLED kijelzőn a hőmérséklet és az égtájak is megjeleníthetők. Továbbá ugyanitt a főfényszóró mellett az oldali fényszórók erőssége is beállítható manuálisan, fokozatmentesen.

EU06 – állítható fényerejű oldali fényszórók.

SA04 – igazi piaci ritkaságként a lámpa fényhőmérséklete is állítható az érintőképernyőn!

EMT16 – lézer irányzékkal ellátott lámpa. Távvezérlő is van hozzá, aminek segítségével távirányításban is válthatunk a funkciók között.

Üzletünk

Várjuk budapesti, váci úti üzletünkben (1132 Bp., Váci út 60-62.), ahol termékeink kipróbálhatók, összehasonlíthatók, és szakképzett kollégáink, szervizeseink állnak a rendelkezésére az Önnek leginkább megfelelő IMALENT® LED-lámpa kiválasztásában!

 

Ajándékutalvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz