Üzleteink nyitva tartanak!

Kedves Ügyfeleink, Vásárlóink!

A járványhelyzet miatt 2020. március 17-től visszavonásig a következő intézkedéseket hoztuk:

Módosított nyitva tartásunk:

  • Váci úti üzlet: Hétfőtől péntekig: 8:00-15:00, Szombaton: 9:00-13:00-ig. (Vasárnap zárva.)
  • Bocskai úti üzlet: Hétfőtől péntekig: 9:00-15:00. (Szombat-vasárnap zárva.)

Eladóterünkben egy időben egyszerre legfeljebb két ügyfél tartózkodhat! Vásárlóinkat kérjük, érkezésükkor boltunk előtt várakozzanak min. 1,5 méteres távolságot tartva egymástól. Munkatársaink kiemelten törekednek a vásárlók mielőbbi kiszolgálására, útbaigazítására.


Üzleteink területét rendszeresen felületfertőtlenítő szerekkel tisztítjuk, különös figyelmet fordítva a pultra és a kilincsekre. Váci úti üzletünk légterének fertőtlenítése céljából két nagyteljseítményű ionizációs légtisztító berendezést helyeztünk el


A csomagpontra való szállítás partnereink jelzése alapján átmenetileg szünetel. Termékeink továbbra is megvásárolhatók személyes átvételre vagy házhoz szállításra


A kiszolgálást jelentősen gyorsítja, ha rendelését webáruházunkban adja le. Ezért kiszállítási díjainkból jelentős kedvezményt biztosítunk a helyzet enyhüléséig.

Elkészült szervízmunkájához GLS csomagként is hozzájuthat. Ezt jelezheti nekünk írásban, vagy telefonon is.

Ezúton is köszönjük türelmüket! Vigyázzunk egymásra!

Az Akku-Elem Kft. csapata

 

 

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu

Most érkezett

  1. almafa
  2. körtefa
  3. szilvafa
Akku-Elem Kft.

Most érkezett