PETZL STRIX IR (Tactical) katonai zöld fejlámpa

Raktárkészlet: NINCS
PETZL STRIX IR (Tactical) katonai zöld fejlámpa
Kifejezetten katonai műveletekre optimalizált lámpa.
Gyártó:
Petzl
Br.:32 677 Ft (25 730 Ft+ÁFA)
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Termékleírás
Termékleírás
Kiszerelés és ár
Az ár 1db termékre vonatkozik, függetlenül a termékfotótól.
Azonosító
PETZL00014
EAN
3342540094963
Cikkszám
4755

Három világítási mód:
Látható szín: piros (20 óra, 1 lm, 4 m), zöld (17 óra, 1,5 lm, 4 m), kék (17 óra, 0,35 lm, 2 m)
Látható fehér fény: lopakodó üzemmód (65 h, 0,40 lm, 3 m), közeli tartomány látás mód (20 h, 15 lm, 20 m), mozgás üzemmód (4 óra 30, 40 lm, 40 m)
Infravörös megvilágítás: close-range látás mód (20 h, 10 mW), mozgás üzemmód (5 óra 30, 25 mW), villogó IFF "Identification Friend or Foe" módban (40 h, 15 mW).
Súly: 100 g elemek nélkül

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni rendelését, amikor és ahol Önnek a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További informció

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu