Nagykereskedelmi partner jelentkezés

Kedves Viszonteladó Partnereink!

Üdvözöljük megújult B2B oldalunkon! Bővített kínálattal, de a megszokott kiváló minőségű termékekkel és kedvezményes árakkal várjuk Önöket új áruházunkban is.

Adatbiztonsági okokból a régi áruház vásárlóinak is újra kell jelentkezniük megújult oldalunkon, amit az alább űrlap elküldésével tehetnek meg.

Reméljük, a továbbiakban is Partnereink között köszönthetjük Önöket!
Akku-Elem Kft.

Cégnév
Számlázási cím
Szállítási cím
Adószám
Kapcsolattartó neve
Kapcsolattartó telefonszáma
E-mail cím
Kérjük legyen szíves pár szóban kifejteni, mely termékeink, előreláthatólag milyen mennyiségben érdeklik.

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni rendelését, amikor és ahol Önnek a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További informció

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu