AKKUELEM Blog

autó akkumulátorok
e-kerékpár akkumulátorok
elemek
Li-ion akkumulátorok
LiFePO₄ energiatárolás
Szűrés törlése
Hallókészülék-elem: hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Hallókészülék-elemre minden halláskárosodástól szenvedőnek szüksége van, azonban az eszközhöz megfelelő elem kiválasztása során több szempontot is figyelembe kell venni. De hogyan választhatjuk ki az ideálisat?

Ebben a bejegyzésben hozunk néhány tippet, amelyek hasznosnak bizonyulnak a hallókészülékhez illő elem kiválasztása előtt. Valamint megmutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, amelyekről a vásárlás előtt semmiképp sem szabad megfeledkezni.

Li-ion akkumulátor újraélesztése: hogyan vágjunk neki a feladatnak?

A Li-ion akkumulátor újraélesztése olyan feladat, mely elkerülhetetlen, ha szeretnénk, hogy a használt, csökkenő kapacitású áramforrásunk újra megfelelően teljesítsen. Ez ma már egyáltalán nem lehetetlen feladat, hiszen a használt akkumulátorok felújítása bevett gyakorlatnak számít.

De hogyan is zajlik a folyamat? Szakember végzi vagy egyedül is nekivághatunk a feladatnak? Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a legfontosabb dolgokat, amelyeket érdemes tudni a lítium-ion akkuk újraélesztéséről.

LiFePO4 energiatároló rendszer: a napelemek jóbarátja

A legtöbb modern háztartás életében a gazdaságosság és a fenntarthatóság egyaránt fontos. A napelemek felhasználói számára ebben nagy segítség lehet egy LiFePO4 energiatároló rendszer, amely lehetővé teszi a zöldenergiában rejlő lehetőségek kiaknázását.

De mire is használható pontosan egy ilyen rendszer, hogyan működik, és miért jó megoldás minden tudatos otthontulajdonos számára? Most megmutatjuk a témával kapcsolatos, legfontosabb tudnivalókat.

2024.03.27 11:15
akku-elem.hu
Ezért jó választás egy Exide akkumulátor

Az Exide akkumulátor a legtöbb autós számára ismerős lehet, és nem véletlenül. A márka már több mint 100 éve kínál megbízható és minőségi megoldásokat az autóipar számára. Ennek fényében akkumulátoraik is kiváló teljesítményt és hosszú élettartamot garantálnak.

Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat, amiket az Exide termékekről tudni érdemes. És megmutatjuk azt, hogy kinek jelent jó választást az autójába egy ilyen akkumulátor.

2024.03.25 14:54
akku-elem.hu
Milyen e-kerékpár akkut válasszunk?

Az elektromos kerékpár-akkumulátor olyan „alkatrész”, melynek minősége és teljesítménye döntő jelentőséggel bír. Kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg lehetőség közül válogathatunk.

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk a legfontosabb dolgokat, melyeket az elektromos biciklik akkumulátoráról tudni érdemes. Illetve azt is, hogy hogyan választhatjuk ki a számunkra megfelelő modellt.

2024.03.21 14:32
akku-elem.hu
Így válasszon autó akkumulátort

Fontos dolgok, melyekre a rutinos sofőröknek is érdemes odafigyelni

A tökéletes autóakkumulátor kiválasztása kulcsfontosságú feladat a jármű működése szempontjából, azonban nem mindig egyszerű. Nem elég, hogy rengeteg különböző márka és eltérő típus közül válogathatunk, de a választott akku tulajdonságaira is oda kell figyelnünk.

2019.08.05 11:10
Start-Stop akkumulátorok

A Start-Stop technológia az autó indító akkumulátorok új generációját hozta magával, nagyobb indítási teljesítménnyel és gyorsabb energiafelvételi adottságokkal. Ebben a bejegyzésben igyekszünk egy kicsit tisztább rálátást adni erre a termékkörre.

Néhány hasznos tanács, indító akkumulátor vásárláshoz:

Készüljünk fel minél több hasznos információval, mielőtt akkumulátor szaküzletbe indulunk, hogy az igényeinknek legmegfelelőbb és mindenek előtt gépjárművükkel kompatibilis akkumulátort kaphassuk. A legbiztosabb persze az, ha a régi akkumulátorral a kezünkben sétálunk be a szaküzletbe (semmiképp sem multiba, ott nem segítenek), így biztosan azt kapjuk, amire szükségünk van, s ha szerencsénk van, némi kedvezményt is felszámítanak,  cserébe. Mint nálunk!

Ha viszont nincs módunk a rossz akkumulátort elhozni magunkkal, akkor érdemes az alábbi információkkal készülni, ezekre szüksége lehet:

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu