Blog

2019.08.05 11:10
Start-Stop akkumulátorok

A Start-Stop technológia az autó indító akkumulátorok új generációját hozta magával, nagyobb indítási teljesítménnyel és gyorsabb energiafelvételi adottságokkal. Ebben a bejegyzésben igyekszünk egy kicsit tisztább rálátást adni erre a termékkörre.

Néhány hasznos tanács, indító akkumulátor vásárláshoz:

Készüljünk fel minél több hasznos információval, mielőtt akkumulátor szaküzletbe indulunk, hogy az igényeinknek legmegfelelőbb és mindenek előtt gépjárművükkel kompatibilis akkumulátort kaphassuk. A legbiztosabb persze az, ha a régi akkumulátorral a kezünkben sétálunk be a szaküzletbe (semmiképp sem multiba, ott nem segítenek), így biztosan azt kapjuk, amire szükségünk van, s ha szerencsénk van, némi kedvezményt is felszámítanak,  cserébe. Mint nálunk!

Ha viszont nincs módunk a rossz akkumulátort elhozni magunkkal, akkor érdemes az alábbi információkkal készülni, ezekre szüksége lehet:

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu