Nagyker

 

Cégünk viszonteladó partnereket keres!

Viszonteladó partnereink felmerülő igényeivel, cégünk önálló nagykereskedelmi csoportja foglalkozik. Felvásárló erönknek köszönhetően, beszállítóink jelentős kedvezményekkel szolgálnak ki bennünket, így mi is kitűnő árakat biztosíthatunk szerződéses partnereink részére.

ÁR:

Jól tudjuk, hogy a piac hogyan működik. A kialakult szoros piaci versenyben, csak a legkedvezőbb áron beszerzett termékekkel van esélyünk hosszú távon, a piacon maradni! Ezen törvényszerűséget szemelőtt tartva, alakítjuk egyedi árainkat, partnereink igényei szerint. Az egyedi, testreszabott áraink a nettó 100.000.-Ft-os első vásárlást követően, rendszerünkben rögzítésre kerülnek. A kedvezmények termékkörönként eltérhetnek.

MINŐSÉG:

A termékek kifogástalan minősége, nálunk alapvető elvárás. Kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatóak a belépő szintű termékek, mint a prémium kategóriás, hi-tech fejlesztésű komponensek, természetesen minden termékünkre garanciát vállalunk.

GYORSASÁG:

A leggyorsabb szállítás érdekében, termékeinket saját nagykereskedelmi raktárunkból szállítjuk egyenesen a megrendelőink címére. A termékek megfelelőségi azonosítására és a rendelések automatizálására, létre hoztunk egy online nagykereskedelmi rendszert, ami nélkülözhetetlen a gyors és pontos kiszolgálás biztosításához.

 

Csatlakozzon Ön is viszonteladói partner programunkhoz! Bővítse kínálatát, vásároljon tőlünk jó áron!

Jelentkezés ITT!

 

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu