Kiskereskedelem

 

Az akkumulátor elhasználódik, a töltő tönkremegy, az elem kimerül. A pótlás során rengeteg problémába futhat bele, ha nem szaküzletben keresi a megoldást.  

Nem igazodik el az akkumulátorok és az elemek rengetegében?  Nem csoda.

Ma már bármely webshopokban tengernyi elemet és akkumulátort talál az ajánlatok közt. Mindenki árul mindent, ha ért hozzá, ha nem.
A túltárolt (raktárakban megöregedett) készletektől kezdve, a hamisítványokon át az egyszerűen rossz minőségű termékekig, minden elképzelhető jelenséggel találkozhatunk. Nem megfelelő áramforrás csatlakoztatása, nem csak hogy károsíthatja készülékünket, szélsőséges esetben akár robbanással is járhat!

Biztosra akar menni, nem akar felesleges köröket futni?

Keresse fel üzletünket!

Az Akku-Elem Kft. szakértői 2 évtizedes tapasztalattal várják az érdeklődőket, Budapest két frekventált pontján. Üzleteinkben többféle alternatívából választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb megoldást, közben kollégáink ellátják hasznos tanácsokkal, hogy az új akkumulátor élettartama a lehető leghosszabb legyen.  

Sok bosszúságot kerülhet el, ha személyesen az akkumulátor problémával érintett készülékkel a kezében, közvetlenül minket keres fel. Ugyanis szaküzletünkben a lehető legfrissebb készletből szolgáljuk ki, szakértő kollégáiink segítenek az üzembe helyezésben, és a megfelelő működés ellenőrzésében is. Ezáltal fény derülhet az esetleges további, akár az akkumulátortól független hibákra is.

Az Akku-Elem Kft. üzleteiben, azonnal megvásárolhatja a helyettesítő áramforrást,így felesleges várakozás helyett, tovább használhatja készülékét. Emelt kapacitású termékeinknek köszönhetően, akár hosszabb üzemidővel mint korábban. Szervizes szakembereink készséggel segítenek az esetleges további problémák elhárításában is.

 

Információra van szüksége? Hívja a 06(1) 239-3043 telefon számot és segítünk!

 

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu