Megközelítés

AKKU-ELEM PEST:

Nagyobbik boltunk, egyben nagykereskedelmi és szervízközpontunk a Váci úton található a XIII. kerületben.(belső Váci út)

Budapest, 1132 Váci út 60-62

Parkolás: A váci úton, a bolt előtti járdán könnyedén leparkolhat. A parkolás fizetős!

Tömegközlekedés: Boltunk a legegyszerűbb módon az M3 metró Lehel Téri állomásától közelíthető meg illetve a Keleti pályaudvar irányából a 76-es trolibusszal.

Fontos: A gps navigáció gyakran a IV. kerületi külső Váci utat ajánlja fel elsőként. Ügyeljen rá, hogy a cím kiválasztásakor a XIII. kerületi Váci utat adja meg.

AKKU-ELEM BUDA:

Budán, a Bocskai út és a Fadrusz utca sarkán található második számú üzletünk

Budapest, 1114 Bocskai út 21.Parkolás: A bocskai út közepén kialakított parkolóban érdemes megállni, vagy a Fadrusz utcában, a Bartók Béla út és a Ulászló utca között. A parkolás 2019. augusztustól mindenhol fizetős lett a környéken!

Tömegközlekedés: Boltunk a legegyszerűbb módon a M4 metró Újbuda Központ illetve a 4-es Villamos Fehérvári úti állomásától közelíthető meg.

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu