Akkufelújítás

Gyorsan lemerül? Már nem alkalmas munkára? Drágának találja az újat vagy esetleg már nem is lehet beszerezni?

Hozza vagy küldje el szervizünkbe és felújítjuk!

 

Az akkumulátorok felújítása, cellacseréje nem csak gazdaságos és környezetkímélő, sok esetben az egyetlen megoldás, hogy ne kelljen lecserélnünk a készülékünket, amelyhez már nincs forgalomban pót akkumulátor.

Cégünk professzionális minőségű, a gyári kapacitást sok esetben meghaladó, márkás akkumulátor cellákkal dolgozik. A felújítás után a gyárival egyenértékű, vagy akár hoszabb üzemidővel tud majd dolgozni készülékével!

Kollégáink készséggel segítenek az Ön számára leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában.

A akkumulátor felújítását kényelmesen, anélkül is elintézheti, hogy a szervizünkbe látogatna, mert a hibás akkumulátorát akár csomagban küldve is eljuttathatja hozzánk. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében kérjük, hogy egy kísérőlevelet, de legalább egy telefonos elérhetőséget mellékeljen a csomagba! Ennek hiányában ugyanis nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot és egyeztetni a akkumulátor felújítás részleteit.

Az elkészült szervizmunka futárszolgálattal való visszaküldését is vállaljuk.

Legyen szó morzsaporszívóról, robotporszívóról, csavarbehajtóról, cordless telefonról, robot fűnyíróról, sövénynyíróról, akkus kertiszerszámról, orvosi készülékről, ipari szerszámgépről vagy akár hajnyíróról, cityboardról, e-kerékpárról, e-rollerről, Ni-MH, Li-ion, Li-polimer vagy LiFePO4 akkucellákkal szerelt készülékei akkumulátorai nagy valószínűséggel felújíthatók.

Munkáinkra természetesen garanciát vállalunk. Szerviztechnikusaink évente többtízezer akkumulátor felújítását végzik, így nem jelent problémát az ismeretlen akku hibák feltárása sem.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve bármilyen kérdése volna, keressen minket bizalommal a következő elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36-1-239-3043

E-mail: szerviz@akkuelem.hu

Cím: 1132 Budapest Váci út 60-62.

Akku-Elem Kft. - Akkuszakértők 20 éves tapasztalattal

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu