Akkugyártás

 

Minden elektronikus készülék megbízhatóságának feltétele, a jól méretezett, minőségi összetevőkből készített áramforrás!

Cégünk vállalja egyedi akkumulátorpakkok kis- és nagyszériás gyártását, rövid vállalási határidővel, versenyképes árakon. A rendelkezésre álló hely, a feszültség, a tároló kapacitás, a terhelés mértéke ismeretében megtervezzük és elkészítjük a prototípust, melyet a tesztelési folyamatok elvégzése és a megrendelő jóváhagyása után, a kívánt mennyiségben legyártunk, sokszorosítunk. De nézzük, hogyan történik ez nálunk a mindennapok során:

Árajánlat:

Első lépésben pontosan megismerjük a felhasználási területet, és az akkumulátor igénybevételének a körülményeit. Tudnunk kell a felhasználási hőmérséklet tartományt, az elvárt életciklus hosszát, a töltés-kisütés ciklusok gyakoriságát, a töltő áramkőr jellemzőit, a készülék energia igényét, a maximális kisütő és töltő áramot és minden olyan paramétert ami az akkumulátor üzembiztos működéséhez szükséges. Miután körvonalazódott az elképzelés, az elkészítendő akkumulátor műszaki tartalma, és a hozzávetőleges gyártási darabszám, elkészítjük az ár- és szállítási ajánlatot, gyártási ütemtervekkel.

Tervezési szakasz:

Az ajánlat elfogadását követően, második lépésben megtervezzük az akkumulátorpakk pontos összeszerelési lépéseit. A műszaki tartalomnak megfelelően kiválasztjuk a megfelelő felügyeleti elektronikát (PCB), mely az akkumulátorpakk biztonságos üzemeléséért felel. Az elektronika figyeli és biztosítja az akkumulátor hőmérsékletének határértékek között maradását, meggátolja az akkucellák mélymerítését, korlátozza a töltő és a terhelő áramot, figyeli az egyes cellák közötti balansz eltéréseket, és ha szükséges, akkor küldi az akkumulátor állapot információkat a bázis készüléknek, az arra kialakított busz (I2C) vezetéken keresztűl. Megtervezzük a cellák legrövidebb kötési útját, a kivezetések szükséges vezetési keresztmetszetét. A kivezetéseket ellátjuk a megfelelő csatlakozóval, és kiválasztjuk az érintési és mechanikai védelmet nyújtó zsugorfóliát.

Prototípus:

Ztech akku felújításA neves gyártóktól beszerzett akkucelláink kapocsfeszültségét egyesével ellenőrizzük. Csak pontosan egyforma értékekkel rendelkező cellákat építünk egy akkumulátorpakkba! Ezt követően az akkumulátor cellákat egymásnak ragasztjuk így kialakítva a végső konfigurációt. Következő lépésben létrehozzuk a kötéseket az egyes cellák között. Kizárólag ponthegesztéssel kapcsoljuk a cellákat a minimális hőterhelés és a kis átmeneti ellenállás kialakítása végett. Igy dolgoznak a nagy gyártók is, így csináljuk mi is. A megfelelő helyeken rögzítjük a hőkapcsolókat, hőbiztosítékokat, elhelyezzük a védőelektronikát és bekötjük a megfelelő pontokra a balanszvezetékeket a meghatározott sorrendben. A kivezetéseken kapocsfeszültség és terhelhetőség ellenőrzése után a megfelelő zsugorfóliával ellátjuk az akkumulátorokat.


Minőség és garancia:

Csak minőségi anyagokból dolgozunk!

Cégünk több évtizedes tapasztalata, modern géppark és kollégáink szakértelme biztosítja a folyamatos, kiemelkedő minőséget. Gyártmányainkra garanciát vállalunk.

Kérje testre szabott ajánlatunkat, elkötelezettség nélkül!

Akkupakk felhasználási területek: vészvilágítás, orvostechnikai eszközök, átviteltechnikai berendezések, GPS-készülékek, távadók, pénztárgépek, e-scooter, e-bike, e-bicikli, autodiagnosztikai berendezések, biztonságtechnikai eszközök/érzékelők stb. 

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu