Akkugyártás

 

Minden elektronikus készülék megbízhatóságának feltétele, a jól méretezett, minőségi összetevőkből készített áramforrás!

Cégünk vállalja egyedi akkumulátorpakkok kis- és nagyszériás gyártását, rövid vállalási határidővel, versenyképes árakon. A rendelkezésre álló hely, a feszültség, a tároló kapacitás, a terhelés mértéke ismeretében megtervezzük és elkészítjük a prototípust, melyet a tesztelési folyamatok elvégzése és a megrendelő jóváhagyása után, a kívánt mennyiségben legyártunk, sokszorosítunk. De nézzük, hogyan történik ez nálunk a mindennapok során:

Árajánlat:

Első lépésben pontosan megismerjük a felhasználási területet, és az akkumulátor igénybevételének a körülményeit. Tudnunk kell a felhasználási hőmérséklet tartományt, az elvárt életciklus hosszát, a töltés-kisütés ciklusok gyakoriságát, a töltő áramkőr jellemzőit, a készülék energia igényét, a maximális kisütő és töltő áramot és minden olyan paramétert ami az akkumulátor üzembiztos működéséhez szükséges. Miután körvonalazódott az elképzelés, az elkészítendő akkumulátor műszaki tartalma, és a hozzávetőleges gyártási darabszám, elkészítjük az ár- és szállítási ajánlatot, gyártási ütemtervekkel.

Tervezési szakasz:

Az ajánlat elfogadását követően, második lépésben megtervezzük az akkumulátorpakk pontos összeszerelési lépéseit. A műszaki tartalomnak megfelelően kiválasztjuk a megfelelő felügyeleti elektronikát (PCB), mely az akkumulátorpakk biztonságos üzemeléséért felel. Az elektronika figyeli és biztosítja az akkumulátor hőmérsékletének határértékek között maradását, meggátolja az akkucellák mélymerítését, korlátozza a töltő és a terhelő áramot, figyeli az egyes cellák közötti balansz eltéréseket, és ha szükséges, akkor küldi az akkumulátor állapot információkat a bázis készüléknek, az arra kialakított busz (I2C) vezetéken keresztűl. Megtervezzük a cellák legrövidebb kötési útját, a kivezetések szükséges vezetési keresztmetszetét. A kivezetéseket ellátjuk a megfelelő csatlakozóval, és kiválasztjuk az érintési és mechanikai védelmet nyújtó zsugorfóliát.

Prototípus:

Ztech akku felújításA neves gyártóktól beszerzett akkucelláink kapocsfeszültségét egyesével ellenőrizzük. Csak pontosan egyforma értékekkel rendelkező cellákat építünk egy akkumulátorpakkba! Ezt követően az akkumulátor cellákat egymásnak ragasztjuk így kialakítva a végső konfigurációt. Következő lépésben létrehozzuk a kötéseket az egyes cellák között. Kizárólag ponthegesztéssel kapcsoljuk a cellákat a minimális hőterhelés és a kis átmeneti ellenállás kialakítása végett. Igy dolgoznak a nagy gyártók is, így csináljuk mi is. A megfelelő helyeken rögzítjük a hőkapcsolókat, hőbiztosítékokat, elhelyezzük a védőelektronikát és bekötjük a megfelelő pontokra a balanszvezetékeket a meghatározott sorrendben. A kivezetéseken kapocsfeszültség és terhelhetőség ellenőrzése után a megfelelő zsugorfóliával ellátjuk az akkumulátorokat.


Minőség és garancia:

Csak minőségi anyagokból dolgozunk!

Cégünk több évtizedes tapasztalata, modern géppark és kollégáink szakértelme biztosítja a folyamatos, kiemelkedő minőséget. Gyártmányainkra garanciát vállalunk.

Kérje testre szabott ajánlatunkat, elkötelezettség nélkül!

Akkupakk felhasználási területek: vészvilágítás, orvosi eszközök, átvitel technikai berendezések, GPS-készülékek, távadók, pénztárgépek, stb. 

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu