Kezdőoldal :: Lámpák :: Fejlámpák

Fejlámpák

Fejlámpáinkat és a hozzájuk való termék-kiegészítőket itt találja. Ma már a fejlámpákban is a legkorszerűbbnek tekinthető LED-ek szolgáltatják a fényforrást. A LED-ek a hagyományos izzók által elfogyasztott energia töredékét használva, lényegében környezeti ártalom nélkül, egyaránt képesek nagy erővel megjeleníteni a szakmai vagy irodai munkához használatos tiszta, hideg, fehér fényt, és az otthoni, háztartási világosításhoz való meleg, sárgás fényváltozatot is. A fejlámpáinkban található, 1-3 wattos LED-ek fényereje és világítási távolsága a jobb zseblámpákét idézi. Családi kalandtúrákhoz, éjszakai vadászathoz, hegymászáshoz vagy barlangászathoz kiváló útitársak!

XTAR fejlámpánk szokatlan kialakításának köszönhetően egyszerre használható kényelmesen fejlámpának és kézilámpának is úgy, hogy teljesítményük (akár 1000 lumen) és üzemidejük is inkább a kézi reflektorokéra emlékeztet. Fejlámpáinknál a Cree ledek egy elemcsere után fényfokozattól függően 3-tól akár 30 óra folyamatos működésre képesek (10-50 méteres bevilágító-távok), teljes élettartamuk pedig tízezer órákban mérhető. De a kategória csúcsát a világhírű francia alpintechnikai cég, a Petzl fejlámpái jelentik. E különleges termékek a lehetséges felhasználási területek teljes spektrumát lefedik a szabadidős használattól a barlangászaton át az ipari alpinizmusig, és mindegyik szegmenst prémium tervezés és kivitelezés jellemez. Már az egyszerűbb kategóriáknál is magas szintű IP külső védelem, akár többszínű, keskeny és széles fénycsóvák, többféle, akár környezethez alkalmazkodó fényerősséggel, mindez Bluetooth-vezérléssel, USB-tölthetőséggel, különféle dizájn-színezéssel – összefoglalni is nehéz a Petzlekre jellemző extra szolgáltatásokat! EMOS fejlámpa kínálatunkban pedig talál gyermekeknek való, többféle választható, kisállat-mintás fejlámpákat is.


Arcas fejlámpák
5 termék

EMOS fejlámpák
12 termék

Petzl fejlámpák
64 termék

Xtar Fejlámpák
3 termék

Camelion 3W fejlámpa zoomolható (CT4007)
Termékkód: 30200023

Hosszúság x szélesség : 45 mm x 67 mm. A termék burkolata: műanyag ház. A csomag tartalmazza a 3 db AAA elemet is! Termékünk 3 W-ra képes. Remekül használható kempingezéshez, sporthoz, egyéb kültéri tevékenységekhez!

2 990,-Ft
Az értékeléshez be kell jelentkeznie.
Me.
Ajándékutalvány