Környezetvédelem

 

Cégünk fennállása óta különös hangsúlyt fektet környezetünk védelmére.

Az egyszerhasználatos áramforrások (elemek) helyett akkumulátor használatával Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy kevesebb hulladékot termeljünk és így, együtt óvjuk környezetünket.

A keletkezett akkumulátor, elem és világítástechnikai hulladék egyaránt veszélyes. A helytelenül, háztartási hulladékkal együtt kidobott veszélyes hulladék súlyosan káros lehet az elővilágra, környezetünkre. Illetve ezzel az újrahasznosított mennyiség is csökken, így újabb erőforrások felhasználására lesz szükség a következő akkumulátor legyártásához.

Örömmel vesszük, ha ilyen jellegű hulladékát az üzleteinkben kihelyezett tárolónkba bedobja vagy kollégáinknak átadja.

Hulladékait mindig szelektíven kezeljük, erre szakosodott partnereink segítségével időszakosan elszállítatjuk, melyet azok újrahasznosítanak, illetve ártalmatlanítanak.

 Helyezze el Ön is hulladékát, gyűjtő edényeinkben! Óvja Ön is környezetét!

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni termékeinket, amikor és ahol Önnek éppen a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra a rendelését! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

argep.hu olcsobbat.hu shopmania.hu