Akkufelújítás

Gyorsan lemerül? Már nem alkalmas munkára? Drágának találja az újat vagy esetleg már nem is lehet beszerezni?

Hozza vagy küldje el szervizünkbe és felújítjuk!

 

Az akkumulátorok felújítása nem csak gazdaságos és környezetkímélő, sok esetben az egyetlen megoldás, hogy ne kelljen lecserélnünk a készülékünket amelyhez már nincs forgalomban pót akkumulátor.

Cégünk professzionális minőségű, a gyári kapacitást sok esetben meghaladó cellákkal dolgozik.

Kollégáink készséggel segítenek az Ön számára leggazdaságosabb megoldás kiválasztásában.

A felújítást kényelmesen, anélkül is elintézheti, hogy a szervizünkbe látogatna, mert a hibás akkumulátorát akár csomagban küldve is eljuttathatja hozzánk. A gördülékenyebb ügyintézés érdekében kérjük, hogy egy kísérőlevelet, de legalább egy telefonos elérhetőséget mellékeljen a csomagba! Ennek hiányában ugyanis nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot és egyeztetni a felújítás részleteit.

Az elkészült szervizmunka futárszolgálattal való kiszállítását is vállaljuk.

Legyen szó orvosi készülékről, szerszámgépről vagy akár hajnyíróról, Ni-MH, Li-ion, Li-polimer vagy LiFePO4 akkucellákkal szerelt készülékei nagy valószínűséggel felújíthatóak.

Munkánkra természetesen garanciát vállalunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, illetve bármilyen kérdése volna, keressen minket bizalommal a következő elérhetőségeink egyikén:

Telefon: +36-1-239-3043

E-mail: szerviz@akkuelem.hu

Cím: 1132 Budapest Váci út 60-62.

Személyes átvétel

Azonnali és ingyenes

Percrekész készletezési rendszerünknek köszönhetően a személyes átvételre rendelt termékeink nagy többségét még aznap vagy legkésőbb másnap már át is veheti budapesti, Váci úti központi üzletünkben. Tágas eladótérrel és négy állásos pulttal várják Önöket szakképzett eladóink, akik válaszolnak a kérdéseikre, vagy kérésre szaktanácsot adnak. Termékeink átvehetők Budán, Bocskai úti üzletünkben is.
További információ

Szállítás csomagpontra

Teljes szabadság

Ha akkor és ott akarja átvenni rendelését, amikor és ahol Önnek a legegyszerűbb, javasoljuk, hogy szállíttassa csomagpontra! Ez az átvételi mód ötvözi a személyes étvétel és a házhoz szállítás előnyeit: egy Önhöz közel eső helyen juthat hozzá termékünkhöz, és akkor veszi át, amikor akarja, nem kell futárral egyeztetnie. Szállító partnereink akár 1 munkanapon belül eljuttatják az árut az átvételi pontra.
További információ

Házhoz szállítás

Házhoz jön a kényelem

Inkább otthon maradna? Webáruházunkban a délelőtt leadott rendelések nagy többségét még aznap átadjuk szerződéses futár partnereink valamelyikének, akik másnap ki is szállítják Önnek a termékeket. Weboldalon vagy telefonon követheti nyomon rendelése útját, és bármekkora össz-tömegű rendelését kézbesítjük!
További informció

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu