B2B

 

Cégünk viszonteladó partnereket keres!

Viszonteladó partnereink felmerülő igényeivel, cégünk önálló nagykereskedelmi csoportja foglalkozik. Felvásárló erönknek köszönhetően, beszállítóink jelentős kedvezménnyel szolgálnak ki bennünket, így mi is kitűnő árakat biztosíthatunk szerződéses partnereink részére.

ÁR:

Jól tudjuk, hogy a piac hogyan működik. A kialakult szoros piaci versenyben, csak a legkedvezőbb áron beszerzett termékekkel van esélyünk hosszú távon, a piacon maradni! Ezen törvényszerűséget szemelőtt tartva, alakítjuk egyedi árainkat, partnereink igényei szerint. Az egyedi, testreszabott áraink a nettó 100.000.-Ft-os első vásárlást követően, rendszerünkben rögzítésre kerülnek. A kedvezmények termékkörönként eltérhetnek.

MINŐSÉG:

A termékek kifogástalan minősége, nálunk alapvető elvárás. Kínálatunkban ugyanúgy megtalálhatóak a belépő szintű termékek, mint a prémium kategóriás, hi-tech fejlesztésű komponensek, természetesen minden termékünkre garanciát vállalunk.

GYORSASÁG:

A leggyorsabb szállítás érdekében, termékeinket saját nagykereskedelmi raktárunkból szállítjuk egyenesen a megrendelőink címére. A termékek megfelelőségi azonosítására és a rendelések automatizálására, létre hoztunk egy online nagykereskedelmi rendszert, ami nélkülözhetetlen a gyors és pontos kiszolgálás biztosításához.

 

Csatlakozzon Ön is viszonteladói partner programunkhoz! Bővítse kínálatát, vásároljon tőlünk jó áron!

Jelentkezés ITT!

 

argep.hu olcsobbat.hu olcso.hu shopmania.hu